Duyarlı Medya Derneği iftarda basın mensuplarıyla bir araya geldi

Duyarlı Medya Derneği iftarda basın mensuplarıyla bir araya geldi

ANKARA – Duyarlı Medya Derneği üyeleri Ankara’da iftarda bir araya geldi.

Altındağ Ulucanlar Cezaevi Müzesi yerleşkesinde verilen iftira AK Parti Kayseri milletvekili Ayşe Böhürler, İstanbul Milletvekili Oğuz Üçüncü, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşe Elif Emre Kaya, akademisyenler ile çok sayıda iletişim uzmanı katıldı.

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşe Elif Emre Kaya iletişim sektörü çalışanlarının dayanışmasının çok önemli olduğunu söyledi.

Bu yönde kendilerinin de çalışmalar yaptıklarını aktaran Kaya, “İletişim fakültesi olarak her zaman öğrenci ve mezunlarımızın yanındayız. Bu tip organizasyonlar medya sektöründe yeni projelerin yapılmasına vesile olduğu gibi yeni işbirlikleri ve istihdama da katkı sağlamaktadır. Dolayısıyla çok önemsiyoruz. Nazik davetleri ve güzel organizasyon için dernek yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Duyarlı Medya Derneği Başkanı Ayşe Altuğ ise amaçlarının meslektaşları ile dayanışma olduğunu söyledi. Yeni bir dernek olmalarına rağmen kısa sürede çok sayıda proje gerçekleştirdiklerini aktaran Altuğ, “Bugün meslektaşlarımızla bir araya geldik. İşimiz insan, işimiz doğru bilgiyi aktarmak, insana ve topluma dokunmak. Gecemize katılan tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İftar yapılan sohbet ve çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.