Ankaralılar Derneği Başkanı Hilmi Yaman’dan ATO’ya ziyaret

Ankaralılar Derneği Başkanı Hilmi Yaman’dan ATO’ya ziyaret

ANKARA – Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Genel Başkanı Hilmi Yaman, Ankara Ticaret Odası’nda (ATO) yeniden başkanlığa seçilen Gürsel Baran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hilmi Yaman, başkanlığa tekrar seçilen Gürsel Baran’ı tebrik ederek, Ankara’nın her geçen gün daha çok gelişen bir kent olduğunu söyledi.

Bunda Ankara Ticaret Odası’nın büyük katkısı olduğuna dikkati çeken Yaman, “Ankara’mız sağlık, tarım ve özellikle savunma sanayisinden diğer üretim alanlarına kadar pek çok alanda önemli mesafeler aldı. İnşallah birlikte Ankara’yı daha iyi yerlere taşıyacağız.” dedi.

Ankara’dan direkt uçuşların olması ve artması noktasındaki çabalarından dolayı ATO Başkanı Gürsel Baran’a teşekkür eden Yaman, şunları kaydetti:

“Üniversite kenti, ticaretin, sanayinin, savunma sanayi ve sağlık turizminin merkezi olarak yurt dışına direkt uçuş sayımızı artırdığımızda Başkentimizi küresel ekonomi alanında daha iyi noktalara taşıyacağız.”

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AHİD Başkanı Hilmi Yaman ve yönetimine teşekkür etti.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.