Ankaralı miniklerin Anadolu Nefesi gösterisi büyük alkış aldı

Ankaralı miniklerin Anadolu Nefesi gösterisi büyük alkış aldı

ANKARA – Çankaya Yücetepe İlkokulu öğrencileri tarafından düzenlenen Anadolu Nefesi gösterisi büyük beğeni topladı.

MEB Şura Salonu’nda düzenlenen organizasyona İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık, Yücetepe İlkokulu Müdürü Savaş Bahadır, öğretmenler ile çok sayıda veli katıldı.

Yücetepe İlkokulu Müdürü Savaş Bahadır yaptığı açıklamada, amaçlarının Anadolu halk oyunlarını, müziğini ve kültürünü yaşatmak ve yeni nesillere aktarmak olduğunu söyledi.

Bahadır, Cumhuriyet’in 100. yaşını 100 çocuktan oluşan koroyla kutladıkları için mutlu oldukları belirterek, “Bu koroda büyük emeği olan başta okul müdür yardımcımız Abbas Demir ile katkıda bulunan tüm öğretmenlerimize gönülden teşekkür ediyorum. Yine bu güzel gösteri ve halk oyunlarında hünerlerini sergileyen öğrencilerimi tebrik ediyorum, hepsine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Halkoyunları ile başlayan gösteri daha sonra Yücetepe İlkokulu Müdür Yardımcısı Abbas Demir koordinesinde 100 çocuk korosu konseriyle devam etti.

Seyircilerden büyük alkış alan gösteri uzun süre ayakta alkışlandı. Organizasyon çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

 

Etiketler:

Yorumlar
  1. Soner Azak dedi ki:

    Çok büyük bir organizasyona imza atan başta Abbas Demir hocamıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz