Avrupa’da bir marka: Reşo Usta

Avrupa’da bir marka: Reşo Usta

ANKARA – Avrupa’da katıldığı Türk festivallerinde yaptığı lezzetli yemek ve tatlılarıyla dikkat çeken Reşo Usta fuarların ilgi odağı oldu.

Yaklaşık 25 yıldır Avrupa’da gastronomi alanında hizmet veren Reşo Usta neşeli, renkli ve cömert kişiliği ile dikkat çekiyor.

Hem etli yemek alanındaki yeteneği hem de yaptığı Hatay künefesiyle Avrupa ülkelerinde oldukça popüler bir isim olan Reşo Usta Almanya’da yaşıyor.

Reşo Usta yaptığı açıklamada, amacının gurbette yaşayan Türk vatandaşlarına hizmet etmek olduğunu söyledi.

Yaklaşık 30 kişilik bir ekiple çalıştığını kaydeden Reşo Usta, talep gelmesi durumunda Avrupa’daki tüm kermes ve fuarlarda yer aldıklarını belirtti.

Yaptığı yemek ve tatlılarla az da olsa Türkleri memleketle buluşturduğunu anlatan Reşo Usta, “Biz burada iyi günde de kötü günde de halkımızın yanındayız. Düğünlerinde de varız, taziyelerinde de yer alıyoruz. Almanya’dan Fransa’ya, Belçika’dan Avusturya’ya bir çok ülkeden davet alıyorum. Çiğ köfteden, Hatay künefesine, Adana Kebap’tan Erzurum Cağ Kebabı’na kadar yurdumuzun her lezzetini buraya taşıdık. Halkımızın teveccühü ve ilgisi de bizleri mutlu ediyor.” dedi.

Reşo Usta sadece gurbetçilerin değil Avrupalıların da kendilerine yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.