Erkeklerin Sevmediği 10 Kadın Davranışı

Erkeklerin Sevmediği 10 Kadın Davranışı

Erkeklerin kadınlarda sevmediği davranış tipleri çoğu zaman kadınları onlara itici göstermektedir. Erkekler sevgililerinde veya eşlerinde bazı davranışları görmekten haz etmezler ve kesinlikle yapılmasını istemezler. Peki nedir o davranışlar ?

İşte Erkeklerin sevmediği 10 Kadın Davranışı

Aşırı Sahiplenme :
Bir erkek asla sevdiği kadın tarafından çok fazla sahiplenmekten hoşlanmaz. Sonuçta erkek doğasına daha ağır basan bu hareket bir erkeğe göre kadında değil kendisinde olmalıdır.

Baskı Altında Tutma :
Erkek baskı altında kaçmaya en müsait canlı türüdür. Bir erkeği elinden kaçırmak isteyeniniz varsa hemen üzerinde baskı kurmaya çalışsın, kesinlikle sonuca ulaşacağından şüphesi olmasın.

Sert Mizaçlı Olmak :
Kadın bir erkeği yumuşatan ve sakinleştiren unsur olmalıyken ondan daha baskın bir sert mizaca kesinlikle ship olmamalıdır. Erkek partnerinde kendinde daha sert olma halini kesinlikle kabullenemez.
Aşırı Sorgulama :
Kadınlar partnerini aşırı sorgulama hallerinde hissettirmemelidir. Eğer erkek partneri tarafından aşırı sorgulandığını düşünüyorsa bilin ki siz onu yalan söylemeye yöneltiyorsunuzdur.
Kıskançlık :
Her erkek kıskanılmaktan hoşlanır ama dozunu kaçırmadığınız takdirde. Bu durum kadınlar içinde geçerli olsada aradaki dengeyi sağlamak zorunda olduğunuzu asla unutmamalısınız.
Çocuk Taklidi Yapmak :
Bir Erkeği deli etmek mi istiyorsunuz. O zaman ilk sorusuna karşılık çocuk taklidi yapmanız kafi derecede yeterli olacaktır. Unutmayın şirin olmak çocuk taklidi yaparak olmaz.
El Kol Hareketi Yapmak :
Konuşurken, sinirliyken, tartışırken ve benzeri durumlarda el ve kol hareketlerinize hakim olmalısınız. Fazla el kol hareketi unutmayın ki bir kadının zerafetine gölge düşürür.
Aşırı Dekolte :
Erkekler partnerlerinin dikkat çekici şekilde dekolteli giyinmelerinden hoşlanmazlar. Her ne kadar kendileri başka kadınların dekoltelerine baksalarda partnerlerinde bu özelliği istemezler.
Tv Kavgası :
Bir tek maçım var onada karışma. Bu söz bir yerden tanıdık geliyor mu? Hafta içi her akşam ayrı bir dizi izliyorsanız bırakın haftasonu da partneriniz evde maç izlesin.
Baskın Karakter :
Bir ilişki de çok fazla baskın olmamanızı şiddetle tavsiye ederiz. Aksi takdir de sonra faturalar hep size kesilir. Ne kadar çok baskın olur ve karar vermede etkin olursanız o kadar çok zararlı çıkarsınız unutmayın.

 

 

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.