Cahit Eftekin: TOFD’nin yanında olacağız

Cahit Eftekin: TOFD’nin yanında olacağız

İSTANBUL – İşadamı Cahit Eftekin, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

İstanbul’da özel bir işletmede verilen kahvaltıya İstanbul Vali Yardımcısı Yaşar Aksanyar, Kıbrıs Türk Denizcilik İşletmesi Genel Müdürü Cemalettin Şevli ile 15 Temmuz Dernek Başkanı İsmail Hakkı Turunç katıldı.

Hayırsever İş adamı Cahit Eftekin yaptığı açıklamada amaçlarının toplumda omurilik felcine yönelik farkındalık kazandırmak olduğunu söyledi.

TOFD ile geleceğe yönelik projeler düşündüklerini anlatan Eftekin, “Yeni bir rehabilitasyon merkezinin kurulması noktasında da dernek yöneticileriyle istişarelerde bulunduk. Değerli üyelerle, sayın Cemalettin Şevli’ye katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kıbrıs Türk Denizcilik İşletmesi Genel Müdürü Cemalettin Şevli ise omurilik felçlilerine yönelik yapılması gereken çalışmalar kapsamında istişarelerde bulunduklarını söyledi.

 İş adamı Cahit Eftekin’e katkılarından dolayı teşekkür eden Şevli, şunları kaydetti:

“Dernek üyeleri ile Van’a bir ziyaret gerçekleştirmek istiyoruz. Türkiye’de binlerce omurilik felçlisi birey var ve her yıl trafik kazası, sığ suya atlama gibi nedenlerden dolayı bu sayı maalesef artıyor. Omurilik felçlisi bireylerin hayatlarını iyileştirmek önümüzdeki dönem için en önemli gündem maddemiz. Kısa süre sonra başlayacağımız yeni projelerimiz kapsamında hem maddi hem de manevi olarak TOFD’nin yanında olacağız.”

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.