Anlam Veremediğiniz Erkek Davranışları

Anlam Veremediğiniz Erkek Davranışları

Erkekler bazen durumu kurtarmak için, bazende tamamen gelişi güzel olarak yaptığı şeyleri, kadınlar olarak bir türlü anlayamıyoruz. ”Seni ararım” demesine rağmen aramaması, mesajla bir ilişkiyi bitirme gibi bize gayet anlamsız gelen bu hareketleri erkekler neden yapar? Uzmanlar erkeklerin bu hareketlerinin anlamlarını yorumlayarak işimizi kolaylaştırdılar. İşte bir türlü algılayamadığımız , erkeklerin hareketlerinin anlamları…

Seni Ararım

Erkeklerin çok sık kullandığı cümlelerden biridir, seni ararım… Bu cümlenin üzerine kadın bekleyişe geçer, çalan her telefonda kalp çarpıntılarıyla, onun aramasını bekler. Ancak beklenen telefon gelmez, kadınlarda neden ararım dediği halde aramadı, neden yalan söyledi gibi düşüncelerle kendini yıpratır. Uzmanlar bu davranışı şu şekilde yorumluyor, ” Erkeklerin duruma göre karşısındaki kişiyi kırmamak için gelişi güzel seni ararım demeleri ve aramamalarının anlamı, sizden düşündüğünüz kadar hoşlanmaması ve arayıp bunu söyleyerek kırmamak istememesidir. Aramayarak sizi kırmadan reddettiğini düşünürler.”

Mesajla İlişkiyi Bitirmek

Hiçbir ilişki mesajla sonlandırılmayı haketmez, kabul ediyoruz. Ancak maalesef erkekler çoğu zaman yüz yüze bu konuşmayı yapmaya cesaret edemediklerinden dolayı, ilişkilerini mesajla sonlandırmayı tercih ediyorlar. Bunun nedeni ise, yüzyüze geldiklerinde karşısındaki insanın ona sorduğu sorulara verecek cevapları olmaması ya da ayrılmak istediği kişinin karşısında ağlamasından korkmalarından dolayı, erkeklerin büyük çoğunluğu mesaj ya da e-posta yoluyla ayrılmayı tercih ediyor.

”Çok Mutluyduk, Eski Sevgilisine Döndü…”

Kadınların yapmaması gereken en önemli şeylerden biri, henüz sevgilisinden yeni ayrılmış ve duyguları henüz bitmemiş bir erkekle, ”Ben o kızı unuttururum” düşüncesiyle bir ilişkiye başlamaktır. Siz her ne kadar çabalasanız da, yeni erkek arkadaşınızın, eski kız arkadaşıyla özel bir bağ içerisinde olduğunu unutmamalısınız. İlişkinizin ne kadar iyi ve kusursuz yol aldığını düşünsenizde, en ufak bir kıvılcımda sevgilinizin her an sizi terk edip, eski sevgilisiyle barışma ihtimali vardır.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.