Sevgilinizi Mutlu Etmenin Yolları

Sevgilinizi Mutlu Etmenin Yolları

Sevgilinizi mutlu edecek, ilişkinize renk katacak ve onun size bir kez daha aşık olmasını sağlayacak birbirinden etkili, altın değerinde ki önerilerimiz gerçekten çok işinize yarayacak.

Bakımlı Olmak Herşeydir:

Erkeklerin birçok şeye dikkat etmediğini düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz kızlar. Sadece dışarı çıkarken hazırlanıp makyaj yapmayın, evdeyken de eşofmanla otursanız bile saçınıza makyajınıza özen gösterin ve ona her zaman bakımlı olduğunuzu gösterin.

Baskıcı Sevgili:

Gereğinden fazla kıskançlık yapıyorsanız, ilişkinizi yavaş yavaş öldürüyorsunuz demektir, bizden söylemesi. Tabiki seven kıskanır ama herşey dozunda iyidir. Bırakın sevgiliniz kendi arkadaşlarına da zaman ayırsın, hem bu sizi özlemesini sağlayacak, muhteşem bir fırsattır… Unutmayın onun annesi değil, sevgilisisiniz…

10 Parmağında 10 Marifet:

Sevgilinize yemek yapın, romantik bir sofra hazırlayın. Yemek yapmayı bilmiyorum diyerek işin içinden sıyrılamazsınız hanımlar, yemek kitaplarından ya da internetten istediğiniz yemeğin tarifini bulabilirsiniz. Erkekler için bu tarz yaklaşımlar çok önemlidir, kendilerini özel hissederler.

Sportmen Kızlar:

Spor yapan kızlar her zaman erkekler tarafından çekici bulunur. Düzenli olarak yaptığınız yürüyüşler bile, sevgilinizi derinden etkileyecek bir aktivitedir, unutmayın…

Sevgilinizi Güldürün:

Sadece kadınlar kendilerini güldürebilen erkeklerden hoşlanmazlar, erkeklerde aynı şekilde kendilerini güldüren kızlardan hoşlanırlar. Karşınızdaki insanı etkileyecek en önemli püf noktalarından biri budur. Zekice yapılan espriler ya da şakalarla onu kolaylıkla etkileyebilirsiniz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.