İlk Buluşma Yerine Göre Karakter Analizi

İlk Buluşma Yerine Göre Karakter Analizi

İçinizde kelebeklerin uçuşmasına neden olan kişi ile ilk buluşma gününüz geldi, çattı. ilk buluşmaiki taraf içinde oldukça sancılıdır. Çiftlerin birbirleri hakkında çok bilgisi yoktur, bunun yanında ne konuşulacak, ne giysem acaba diye kişiyi strese sokan konular ardı ardına sıralanır. Ancak karşınızdaki insanın ilk buluşma yeri olarak tercih ettiği mekan, onunla ilgili ipuçlarını size veriyor. Yani olaya 1-0 önde başlayabilirsiniz.

Clup/Cafe-Bar:

İlk buluşma yeri olarak alkollü bir mekanı tercih eden kişi, eğlenceye düşkün, sosyal kişilerdir. Kolay kolay özgürlüklerinden taviz vermek istemezler ve rahat bir yapıya sahiptirler. İlk buluşmada çok ciddi konular konuşmak çok fazla onlara göre değildir. Karşısındaki insanın eğlenceli olmasını isterler.

Konser:

Hayatı planlı bir şekilde yaşamayı tercih ederler. Olayları akışına bırakmak yerine programlı ve kontrollü yaşam tarzları vardır. Uzun vadeli ilişkiler tamda onlara göredir.

Piknik:

Eğer ilk buluşmada sizipikniğe götürmek isteyen biri varsa peşini bırakmayın. Evlilik hayalleriniziçin bu tip kişiler biçilmiş kaftandır. Sakin ve sabırlı tapıları vardır. Aşırı hareketlerden hiç hoşlanmazlar.

Ev:

karşınızda ilk buluşmada sizi evine çağıran bir kişi varsa arkanıza bakmadan uzaklaşın. Ciddi ilişkiler, hovarda ve özgür karaktere sahip bu kişilere göre değildir.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.